Onder de bedrijfsnaam KATI adviseert ir. Gaby Wullink bedrijven over hun bedrijfsidentiteit en het gebruik ervan als managementtool.

Gaby werkte als designmanager bij Randstad Nederland en bij SCAN Management Consultants als consultant. In haar portefeuille bij SCAN zaten onder andere Rotterdam School of Management, Stadsgewest Haaglanden, Dutchtone (Orange), SNS bank, Robeco, ABN AMRO, Etos (Ahold), Raad voor de Rechtspraak en Perfetti van Melle.

Op De Haagse Hogeschool was zij hoofd van de opleiding Commercieel Ingenieur en daarnaast docent Marketing, Corporate communicatie.
Gaby begeleidde studenten bij het starten van een bedrijf. Ook was ze projectleider voor een aantal grote projecten, zoals de verbouwing van de Techniekfaculteit en de opstart van een Digitale Leer en WerkOmgeving.

Met KATI keert zij terug naar haar passie: “Ik geloof dat het belangrijk is dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat ze hun talenten kunnen gebruiken en ontwikkelen. Dat motiveert mensen en het bedrijf kan daarvan profiteren. Het geeft mij plezier en energie om, met een tool als bedrijfsidentiteit, juist dat bij bedrijven te stimuleren.”